Yoğunbilek İlkokulu

Vizyon: Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’ nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; İsmet İnönü İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim – öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar: Okulumuzda sürekli ve kaliteli bir eğitim öğretim sunmak.

Saatler: 08:30//14:00 NOT:Okulumuz, Ortaokul binasından tahsis edilen 6 dersliği kullanmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yogunbilekilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yoğunbilek Köyü/ Arıcak/ELAZIĞ

Yerleşim Yeri - YOĞUNBİLEK KÖYÜ

Adres - Yoğunbilek Köyü/ Arıcak/ELAZIĞ

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK: 110 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 12KM